Աշխատանքի հայտարարություն Խոհարար

Ապահովում է սպասարկման հոսքագծը անհրաժեշտ քանակությամբ և որակական ստանդարտներին համապատասխան ուտեստներով։

Հիմնական պարտականություններ

 

  • Ստուգում է բանջարեղենի թարմությունը և որակը,
  • Սրահի մենեջերին տեղեկացնում է մատակարարման թերացումների և բանջարեղենի որակի մասին,
  • Ըստ օրվա մենյուի և քանակության, պատրաստում է ճաշատեսակները,
  • Պատրաստում է ըստ տրամադրված չափաքանակների և տեխնոլոգիայի,
  • Պահպանում է աշխատանքային միջավայրի մաքրությանը,
  • Անհրաժեշտության դեպքում օժանդակում է մյուս խոհարարներին,
  • Անմիջական ղեկավարի հանձնարարությամբ կատարում է պայմանագրով սահմանված աշխատանքային գործառույթների հետ անմիջականորեն կապված այլ գործառույթներ, որոնք համապատասխանում են իր մասնագիտությանը կամ պաշտոնին։


Կրթություն, աշխատանքային փորձ, հմտություններ

 

 

  • Արագ և մաքուր աշխատելու կարողություն,
  • Թիմում աշխատելու հմտություններ,
  • Սթրեսակայունություն։